dit is raffine

grafische vormgeving
VERFIJND

raffine komt van het Franse woord raffiné, wat ‘verfijnd’ betekent. Naast het visueel neerzetten van uw merk in de grote lijnen, kijkt raffine ook naar de details. Kleine mogelijkheden in de communicatie hebben grote gevolgen voor een merk. Dìt is het verfijnde van raffine; naast de basis communicatie middelen, mogelijkheden zien in de details. Dit komt tot uiting in zowel grafische vormgeving als communicatie advies.

Was het volgende detail jou opgevallen? raffine wordt geschreven met kleine letters. Iets waarmee wij graag laten zien dat de manier van communiceren al heel anders is door middel van een kleine verandering.

PASSIE

Vanuit een passie voor communicatie en marketing is raffine opgericht door Femmie Mulder. Zij studeerde aan het Amsterdam Fashion Institute waar zij zich specialiseerde in Brands & Communications en een Minor Independent Fashion Magazines volgde. Hier ontdekte zij haar passie voor graphic design: verhouding van beeld en tekst. Na verschillende freelance opdrachten vervuld te hebben voor uiteenlopende merken, besloot zij raffine in 2012 op te richten. Sinds de oprichting van raffine – communicatie & design zijn er al vele website en blog designs de revue gepasseerd en helpt raffine daarnaast verschillende merken en bedrijven bij het opzetten van een (online) marketing strategie.

SUCCES

En met succes! Inmiddels heeft raffine zich in kunnen zetten voor uiteenlopende ondernemingen: van een make-up artist tot een klusspecialist en van een fashion manager tot een onderneming in personeelsbemiddeling. Door details niet uit het oog te verliezen is elk resultaat keer op keer succesvol.