Design

De visuele basis van een merk limiteert zich niet tot alleen een logo. Het is veel meer dan dat. Het is een identiteit en visie vertaald naar kleur, typografie en beeld waardoor een merk vorm krijgt en tot leven komt.

Visual brand identity
Aan de hand van een uitgebreid gesprek, waarin het merk wordt doorgrond, gaan we aan de slag met jouw onderneming. raffine legt de visuele merkidentiteit vast in een brand book. Dit boek geldt als leidraad en kern van het merk. Daarnaast helpen we jou op weg door een aantal communicatie tools voor je te ontwerpen.

Rebranding
Net als bij een visual brand identity is het goed om bij rebranding terug te gaan naar de kern van een merk of onderneming. Een heldere visie creëert de mogelijkheid om een goede vertaalslag te maken naar een passende, visuele identiteit. Met een frisse en eigenzinnige blik rebranden wij jouw merk.

Print
Van magazines tot kaarten en van gouden folie tot pregen, we create it and love to design it all

Previous
Next

FROM HERE

FROM HERE biedt prachtige ervaringen en tours door Amsterdam en de rest van Nederland. Met een lokale gids ga je op pad en deze laat jou opkomende buurten, lokale kunstenaars en bedrijven, mode, stadsgezichten, kleurrijke markten en straatkunst zien. Dat alles terwijl jij je onderdeel van de buurt voelt in plaats van dat je er op bezoek bent. raffine creëerde de visuele merkidentiteit voor dit merk, de beeldtaal, de website met webshop module en een aantal communicatie tools.

Previous
Next

Beauty Royale

Dit is niet zomaar een beauty salon, maar een salon waar je met veel aandacht wordt behandeld. Niet voor niets staan er geen tijden bij de gezichtsbehandelingen; jij krijgt de behandeling die je nodig hebt. Doordat Beauty Royale continu ontwikkelt en innoveert, werken raffine en Beauty Royale nauw samen aan de visuele merkidentiteit, relatiegeschenken en de website. Poederige tinten, zacht beeld en sierlijke fonts zijn het resultaat.

Social

Instagram
LinkedIn

Company details

KvK 55358799
Sinds 2012

raffine

creatieve concepten
Proudly created by us

Privacybeleid

Best webhost ever

Whereabouts

Oudezijds Achterburgwal 188HS
1012 DX AMSTERDAM

Contact

info@raffine.nl
06 307 28 319