DESIGN

raffine design visuele merkidentiteit grafische vormgeving art direction

De visuele basis van een merk limiteert zich niet tot alleen een logo. Het is veel meer dan dat. Het is een identiteit en visie vertaald naar kleur, typografie en beeld waardoor een merk vorm krijgt en tot leven komt. Het laat een doelgroep voelen wat jij wilt vertellen, zonder dat jouw merk identiteit verliest.

Thinking made visual

Voor deze merken hebben wij een visuele identiteit mogen neerzetten. Variërend van het bepalen van kleurbeeld en typografie tot het uitwerken naar verschillende merkuitingen.

Voor dit boutique advocatenkantoor realiseerden wij de re-branding in de vorm van een nieuwe visuele identiteit, social media en een website.

Een nieuw merk waar je bij kunt thuiskomen. Voor HouseHunter verzorgde raffine de gehele visuele identiteit inclusief merkuitingen.

Een goed gesprek onder het genot van een heerlijke lunch. Aan raffine de opdracht om dit te vertalen naar een website, kleur en typografie.

What defines your brand?

Of je nu groots aan de slag wilt, of alleen een klein onderdeel van je merk wilt optimaliseren: wij zorgen ervoor dat jij 100% gelukkig bent en leveren werk dat jouw onderneming definieert. Are you ready?

design raffine grafisch ontwerp visuele merkidentiteit social media templates logo ontwerp typografie kleurkaart

Visual brand identity
Aan de hand van een uitgebreid gesprek, waarin het merk wordt doorgrond, gaan we aan de slag met jouw onderneming. raffine legt de visuele merkidentiteit vast in een brand book. Dit boek geldt als leidraad en kern van het merk. Daarnaast helpen we jou op weg door een aantal communicatie tools voor je te ontwerpen.

logo ontwerp rebranding merk visualiseren visualisatie

Rebranding
Net als bij een visual brand identity is het goed om bij rebranding terug te gaan naar de kern van een merk of onderneming. Een heldere visie creëert de mogelijkheid om een goede vertaalslag te maken naar een passende, visuele identiteit. Met een frisse en eigenzinnige blik rebranden wij jouw merk.

flyer design visitekaartjes ontwerp ontwerpen drukwerk

Print
Van magazines tot kaarten en van gouden folie tot pregen, we create it and love to design it all

Stuur gerust een mailtje om ons te vertellen wat jij wilt printen. Wij zorgen ervoor dat het lukt.

Shifting perspective creates unlimited
possibilities. Let's find yours!

Heb jij ook een mooi merk? En wil je dat wij jouw merk visualiseren? Vraag dan vrijblijvend een intake gesprek aan.

raffine – creatieve concepten | Website proudly created by us | Social Instagram, LinkedIn | Company details KvK 55358799, since 2012 | Read ons PrivacybeleidWhereabouts Ilperveldstraat 56, Amsterdam (alleen voor post) | Contact info@raffine.nl