Kort Interview met Marco van Klusbedrijf van der Marel

Klusbedrijf van der Marel

Klusbedrijf van der Marel is van de eigenaar Marco van der Marel. Met hart voor zijn zaak gaat hij te werk. Het resultaat van het werk van Marco is altijd van zeer hoog niveau, waardoor zijn klanten zeer over hem te spreken zijn.

Waar staat Klusbedrijf van der Marel voor?
“Ik ben als zelfstandige werkzaam in de bouw en bouwgerelateerde nijverheden. Om dit enige vorm van tastbaar bestaan te geven, heb ik een bedrijf opgericht: Klusbedrijf van der Marel. Misschien weinig origineel, maar wel duidelijk.”

Wat zijn jouw grootste drijfveren?
“Duidelijkheid is tevens een van mijn speerpunten van het bedrijf. De afspraken die we maken hoeven niet vernieuwend te zijn maar vooral duidelijk. De wensen van de klant worden vertaald naar een eindresultaat, waarbij de planning, de materiaalkeuze en de calculatie van het project worden verenigd met elkaar. Wanneer er de mogelijkheid bestaat om een project voordeliger uit te voeren op regiebasis, zullen wij dit bespreken met de opdrachtgever.

Helder, duidelijk en afspraak is afspraak.”

Waarom heb je gekozen voor raffine?
“Om het klusbedrijf onder de aandacht van potentiële klanten te brengen heb ik gekozen om een website te laten maken. Laten maken, daar wij niet de nodige expertise bezitten op het vlak van automatisering en IT. Bij de keuze voor een goed bedrijf is het van belang dat zij dezelfde speerpunten voeren als Klusbedrijf M. van der Marel. Helder, duidelijk en afspraak is afspraak. Tot op vandaag ben ik nog niet teleurgesteld. Gaat ook niet gebeuren, raffine is helder, open in informatie verstrekking, after sales zijn dik in orde, waar zelfs een digibeet als ik het idee krijg dat ik er verstand van begin te krijgen en de site is prima! Dit alles voor een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.”

Klusbedrijf van der Marel

Voor elke klus, van klein tot groot, van onder de grond tot aan de goot.

Werk voor dit klusbedrijf vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.