Kort Interview met Leonie & Hein van Restaurant Café Nassau

Café Restaurant Nassau

Café Nassau: een mooi, warm ingericht restaurant aan de Nassaukade in Amsterdam. De ijverige eigenaren Leonie en Hein zorgen in dit prachtige restaurant voor een Italiaans menu om je vingers bij af te likken. Omdat de website wat verouderd was, heeft raffine de website een restyling gegeven. Tijd voor een kort interview!

Waar staat café Nassau voor?

“Toen wij besloten een horecazaak te openen, wilden we een laagdrempelige plek creëren waar een ieder zich thuis voelt. Een plek waar je van vroeg tot laat terecht kan. Waar je goed kunt eten voor een betaalbare prijs. Waar liefde voor het eten, genieten, plezierige bediening en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit is Nassau geworden!”

Wat zijn jullie grootste drijfveren?

“Onze grootste drijfveren zijn onze gezamenlijke passie voor lekker eten en dingen doen waar je blij van wordt. Allebei een universitaire opleiding volgen en jezelf vervolgens de vraag stellen: waar word ik nu echt blij van? Het antwoord was en is: werken in de horeca; mensen laten genieten, bezig zijn met lekker eten en gastvrijheid. En dit op een plek die je samen gecreëerd hebt. Ja! Daar worden we blij van.”

Waarom hebben jullie gekozen voor raffine?

“Via via zijn we bij raffine terecht gekomen. Door het zien van eerder werk van Femmie, de persoonlijke benadering en de goede prijs kwaliteit verhouding hebben we de keus voor raffine gemaakt. En het bleek een goede keus te zijn geweest!”

Werk voor café Nassau vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.