Kort Interview met Lisa Schuil

Interview met Lisa Schuil

Lisa Schuil is een no-nonsense duizendpoot met een passie voor mode en visagie. Haar talent is inmiddels niet onopgemerkt voorbij gegaan. Harpers Bazaar, de Coiffure Awards , Cosmoplitan en fietsenmerk Gazelle behoren onder andere tot haar uiteenlopende klantenportfolio. Tijd voor een interview met Lisa Schuil!

Waar staat Lisa Schuil voor?
Lisa Schuil is mijn eigen naam, ik handel uit mijn eigen naam en als persoon ben ik vrij sociaal, creatief, (klant)vriendelijk, loyaal en professioneel.”

Wat zijn jouw grootste drijfveren?
“Mijn grootste drijfveer is wanneer ik mijn creativiteit helemaal tot uiting mag brengen in een opdracht en als mijn klanten tevreden zijn met het resultaat. Daarnaast laat ik mij graag inspireren in alles om me heen: mensen, dieren, mode en omgeving. Ik vind het zeer fijn om creatief bezig te zijn.”

Waarom heb je gekozen voor raffine?
“Een vriendin van mij had raffine aanbevolen, zij had zelf een hele goede ervaring met raffine. Na een persoonlijk gesprek voelde het bij mij ook goed. De manier hoe raffine met haar klanten omgaat, heeft mij de doorslag gegeven om definitief voor dit bedrijf te kiezen. Zeer klantvriendelijk, professioneel en komt afspraken na.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.