Kort Interview met Milou Fashion Advice & Development

Milou Fashion Advice & Development

Milou Hermans van Milou Fashion Advice & Development is een gedreven fashion advisor en developer  die staat voor het ontwikkelen van een krachtig merk voor (startende) mode professionals. Als coach of creative supporter gaat zij aan de slag en helpt zij een ondernemer, met haar recht-toe-recht-aan mentaliteit, naar een sterk en enthousiasmerend resultaat.

1. Waar staat Milou Fashion Advise & Development voor?
“Ik werk graag met zelfstandige modeondernemers omdat ze creatief, enthousiast en nieuwsgierig zijn. Ze hebben vaak een kleine organisatie en minder middelen om hun onderneming tot een succes te maken en dat maakt het juist interessant. Ik help ze graag op de achtergrond om hun ideeën te verwezenlijken of om ze te ondersteunen in de breedste zin van het woord; nieuw perspectief brengen, concepten uitwerken, vormgeving maar ook organisatorische ondersteuning.”

2. Wat zijn jouw grootste drijfveren?
“Ik bedenk vaak nieuwe concepten en zie nieuwe kansen. Is het niet voor een onderneming dan is het wel voor mezelf. Mode is niet alleen kleding verkopen, het is inmiddels een beleving waarbij alles moet kloppen. Van de juiste producten tot aan jezelf zo interessant mogelijk presenteren. Consumenten moeten zich aangetrokken voelen en daar kunnen ondernemers op verschillende manieren op inspelen. Samen met een ondernemer hierover brainstormen is voor mij het leukste gedeelte van mode.”

3. Waarom heb je gekozen voor raffine?
“Femmie heeft mooie, leuke ideeën die ze makkelijk vertaald naar jou wensen. Ze communiceert duidelijk en denkt mee over hoe ze jou bedrijf digitaal zo aantrekkelijk mogelijk kan maken. In de toekomst zal ik zeker nog een keer gebruik van haar maken.”

Werk voor Milou Fashion Advice & Development vindt u hier.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.