CURSUS

Een basis website bouwen met WordPress workshop cursus online platform

Online workshop:
Een basis website bouwen in WordPress

Maak een nieuwe website of ontdek alle mogelijkheden van jouw bestaande WordPress website!

12
deelnemers gingen je voor en zijn gestart met het maken van een eigen website
0
leerzame modules waarin je alles leert over WordPress
9 +
video tutorials en uitgeschreven hoofdstukken
Heb jij de ambitie om jouw eigen website te bouwen? Of wil je alle functionaliteiten van jouw WordPress website ontdekken? Dan is deze cursus iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je wat WordPress inhoudt en hoe je met dit eenvoudige systeem een basis website kunt bouwen, zonder programmeerkennis. Je kunt pagina’s aanmaken en vullen met gewenst beeldmateriaal en teksten. Een mooi vertrekpunt voor het online visitekaartje van jouw onderneming. Voor €199,00 (incl. BTW) leer jij in 11 modules hoe je een website kunt maken én publiceren.

*Jouw persoonsgebonden oefendomein heb je gedurende drie maanden tot je beschikking. Daarna kun je deze voor €75,00 ex. BTW door ons over laten zetten. Je leert ook hoe je zelf een domeinnaam kunt registreren en daarop kunt werken.

Online workshop Een basis website bouwen in WordPress web designer cursus
Het lijkt een onmogelijke opgave: het maken van een eigen website. Aan de ene kant wil je het uitbesteden, aan de andere kant zou je maar wat graag willen ontdekken hoe je dit zelf online kunt maken. Maar waar moet je beginnen?

Tien jaar geleden vroegen wij ons precies hetzelfde af. Als starter hadden we niet het budget om een website te laten maken, dus zat er maar één ding op: alles van WordPress van begin tot eind uitzoeken. Met vallen en opstaan stond onze eerste website. Met gepaste trots werd de website geïntroduceerd en na een aantal weken kregen we onze eerste aanvragen binnen. Of het mogelijk was om die websites ook voor een ander te maken? Maar natuurlijk!

Tien jaar later zetten we de meest uitgebreide websites en webshops neer voor uiteenlopende klanten: van lifestyle merken tot advocatenkantoren. En dat allemaal gemaakt met behulp van WordPress: een systeem waarmee maar liefst 39,5% van de top 10 miljoen websites is gebouwd!

Indrukwekkend toch? Wat als we jou vertellen dat jij óók een goede basis website neer kunt zetten? Zonder programmeerkennis! Met behulp van onze online workshop die je op jouw moment kunt volgen op ons online platform is dat doel lang niet zo onmogelijk. Sterker nog, je bent slechts elf modules verwijderd van alle kennis om een website voor jezelf, jouw onderneming, een collega of je schoonmoeder neer te kunnen zetten.

Een basis website bouwen in WordPress workshop online leerplatform

En gelukkig zijn we niet de enigen die denken dat
jij dit kunt. Dit zeggen onze deelnemers.

“Ik ben pas net begonnen en ik heb nu al zoveel geleerd over mijn eigen website! Ik krijg dingen voor elkaar die ik niet voor mogelijk hield!”

– Deelnemer tijdens live sessie

“Ik doe gewoon precies na wat er in de video wordt voorgedaan en kan het makkelijk pauzeren als ik de stap zelf op mijn oefendomein na wil doen.”

– Deelnemer tijdens live sessie

“Wat een schat aan informatie! Bedankt voor alle uitleg en de super bruikbare hand-outs!”

– Deelnemer

Aan het einde van de workshop staat jouw website en ken je alle ins & outs van WordPress. Je bent een website creator die precies in de vingers heeft hoe een website werkt.

Je krijgt toegang tot een online lesplatform waarbij je zelfstandig en in jouw eigen tijd de workshop kunt volgen. Wil je de website workshop overal kunnen volgen? Met behulp van een handige app heb je de cursus binnen handbereik. Tijdens deze workshop leer je:

Meld je voor 1 april 2021 aan en krijg toegang tot drie live vraag-sessies op 7, 14 en 21 april (van 17:00 - 18:00 uur). Stel je vraag direct aan de WordPress expert! Je hebt nog:

  • 00dagen
  • 00uren
  • 00minuten
  • 00seconden

Ben jij er klaar voor om jouw eigen website te gaan bouwen? Of om jouw bestaande WordPress website in de vingers te krijgen? Meld je dan nu voor slechts €199,00 (incl. BTW) aan voor de workshop: Een basis website bouwen met WordPress.

Femmie Mulder raffine

Auteur van de workshop

Femmie is online brand creative en eigenaar van raffine. Als geen ander weet zij websites en webshops te bouwen in WordPress met een eigen karakter voor haar uiteenlopende klanten. Tijdens de live sessies geeft zij helder antwoord op jouw vragen zodat jij in een mum van tijd dezelfde skills in de vingers krijgt. Haar expertise deelt ze daarnaast tijdens online workshops voor bedrijven, offline workshops voor ondernemingen en individuen en als docent aan de Style School ByDanie.

Op zoek naar meer antwoorden?
Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Kan ik ook op mijn eigen domeinnaam werken?

Jazeker! In de eerste module leer je hoe je zelf een domeinnaam kunt registreren en hoe je hierop WordPress kunt installeren. Op een bestaande domeinnaam in WordPress werken kan natuurlijk ook!

Je krijgt in ieder geval altijd van ons een oefendomeinnaam waar je op kunt werken zodat je ook de ruimte hebt om dingen uit te proberen en te testen.

Ik heb een bedrijf en wil deze cursus aanbieden aan een groep werknemers, kan dat?

Absoluut. Jouw werknemers krijgen toegang tot het platform en kunnen gelijk de modules volgen. Daarnaast bieden we bedrijven de mogelijkheid om een eigen groep te hebben op het platform én kunnen we live vraag-sessies inplannen waarin jouw medewerkers vragen kunnen stellen aan onze expert. Vraag hier meer informatie aan.

Bij wie past deze workshop?

De workshop Een basis website bouwen met WordPress past bij jou als je:

– Nog nooit een website hebt gebouwd maar dit wel graag wilt leren.

– Je met WordPress werkt op je werk en alle functionaliteiten wilt ontdekken.

– Een (nieuwe) medewerker hebt en deze als inwerkprogramma wilt laten kennismaken met de functionaliteiten van jouw WordPress website.

– Je al een WordPress website hebt, maar nog niet alle functionaliteiten kent omdat je deze (bijvoorbeeld) door iemand anders hebt laten maken.

Als ik een vraag heb, aan wie kan ik die dan stellen?

Als je een vraag hebt kun je die op verschillende manieren stellen:

– Op het online platform. Jouw vraag wordt dan op werkdagen binnen 48 uur beantwoord.

– Tijdens een live sessie. Als je, je voor 1 april 2021 inschrijft krijg je toegang tot deze live sessies.

– In de community: stel je vraag aan een mede-cursist en leer van elkaar!

Voor €199,00 (incl. BTW) leer jij hoe je een basis website kunt bouwen in WordPress. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je zelf een website kunt bouwen!

Leuk om je te zien! Zoals je misschien weet, hebben we ook een workshop platform. Wil je daar inloggen? Klik dan op onderstaande button.