CURSUS

Online workshop een webshop bouwen in WooCommerce

Online workshop:
Maak je eigen webshop met WooCommerce

Maak een nieuwe webshop of ontdek alle mogelijkheden van jouw bestaande WooCommerce webshop! Schrijf je nu in en krijg toegang tot de live sessies in mei.

3
deelnemers gingen je voor en zijn gestart met het maken van een eigen webshop
0
leerzame modules waarin je alles leert over webshops maken
9 +
video tutorials en uitgeschreven hoofdstukken
Tijdens deze workshop leg je de basis voor het opzetten van een webshop in WooCommerce en leer je alle functies om een product online aan te maken én verkopen. WooCommerce is een plugin voor WordPress, waarmee je eenvoudig een webshopfunctie aan jouw website toe kunt voegen. Je krijgt toegang tot een online lesplatform, waarbij je zelfstandig en in jouw eigen tijd de workshop kunt volgen. Na deze workshop kun je producten aanmaken, jouw klanten laten betalen en de bestelling verzenden. Maak jouw eigen webshop aan en start vandaag!

*Jouw persoonsgebonden oefendomein heb je gedurende drie maanden tot je beschikking. Daarna kun je deze voor €75,00 ex. BTW door ons over laten zetten. Het is ook mogelijk om op jouw eigen domein te werken.

Online workshop een webshop bouwen in WooCommerce
Als we iets hebben ontdekt het afgelopen jaar, dan is het wel de kracht van e-commerce. Terwijl de winkels dicht waren, gingen de online verkopen sky high. De verwachting is dat ook in de toekomst online kopen en verkopen ontzettend populair blijft.

Natuurlijk wil jij dit ook voor jouw producten: online verkoop. Of je nu sieraden, e-books, tech accessoires of foto’s verkoopt: het start allemaal bij het maken van een webshop. Maar hoe maak je eigenlijk een webshop? En waar moet je allemaal aan denken?

Als je een webshop wilt creëren zijn dat hele logische vragen. Je kunt proberen om alles te Googelen of je kunt op zoek gaan naar YouTube video’s die antwoord geven. De kans is alleen groot dat je dan een onvolledig beeld krijgt en daarom belangrijke informatie mist om een goede webshop neer te kunnen zetten.

Daarom hebben wij de workshop Een webshop bouwen met WooCommerce ontwikkelt. Dit is hét antwoord op de vraag: “Hoe maak of bouw ik een webshop?” Tijdens deze workshop leer je in 11 modules, aan de hand van teksten en video’s, hoe je jouw producten of diensten online lanceert én verkoopt.

Ontdek hoe je zelf een webshop maakt in WooCommerce

Is het ingewikkeld? Zeker niet!
Dit zeggen andere deelnemers over de workshop.

” Ik was altijd geinteresseerd in de werking van een webshop. Deze uitgebreide en complete workshop geeft deze mogelijkheid. Het zit goed in elkaar.”

– Deelnemer in de community

“Ik volg deze cursus voor verdieping en vindt de modules heel helder.”

– Deelnemer op ons platform

“Ik maak al webshops voor mijn klanten, maar ik kwam achter nog meer functionaliteiten tijdens deze WooCommerce workshop. Dit ben ik gelijk gaan toepassen in de praktijk.”

– Deelnemer tijdens een live sessie

Aan het einde van de workshop kent WooCommerce geen geheimen meer voor jou. Je maakt zelfstandig jouw webshop en je weet van begin tot einde waar je aan moet denken. Je bent een webshop wizard die precies in de vingers heeft hoe een WooCommerce webshop werkt.

Je krijgt toegang tot een online lesplatform waarbij je zelfstandig en in jouw eigen tijd de workshop kunt volgen. Wil je de webshop workshop overal kunnen volgen? Met behulp van een handige app heb je de cursus binnen handbereik. Tijdens deze workshop leer je:

LET OP: Voor deze workshop is het nodig dat je de basis functionaliteiten van WordPress kent en begrijpt. Je kunt berichten en pagina’s vullen met tekst en beeld en je begrijpt ook wat thema’s, plugins en widgets zijn. Deze kennis nog niet paraat? Start dan eerst met de workshop ‘Maak je eigen WordPress website’.

Toegang tot de livesessies is mogelijk met browsers Chrome, Firefox, Edge of Safari. Je hebt alleen een account in Google nodig. Je ontvangt als deelnemer een korte handleiding vooraf over hoe je het beste aan de sessie kunt deelnemen.

Meld je voor 7 mei 2021, 17:00 uur aan en krijg toegang tot drie live sessies op 12, 19 en 26 mei (van 17:00 - 18:00 uur). Stel je vraag direct aan de webshop expert! Je hebt nog:

  • 00dagen
  • 00uren
  • 00minuten
  • 00seconden

Ben jij er klaar voor om jouw eigen webshop te gaan bouwen? Of om jouw bestaande WooCommerce webshop in de vingers te krijgen? Meld je dan nu voor slechts €249,00 (incl. BTW) aan voor de workshop: Een webshop bouwen met WooCommerce.

Femmie Mulder website workshops raffine

Auteur van de workshop

Femmie is online brand creative en eigenaar van raffine. Als geen ander weet zij websites en webshops te bouwen in WordPress met een eigen karakter voor haar uiteenlopende klanten. Tijdens de live sessies geeft zij helder antwoord op jouw vragen zodat jij in een mum van tijd dezelfde skills in de vingers krijgt. Haar expertise deelt ze daarnaast tijdens online workshops voor bedrijven, offline workshops voor ondernemingen en individuen en als docent aan de Style School ByDanie.

Op zoek naar meer antwoorden?
Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen.

Kan ik ook op mijn eigen domeinnaam werken?

Jazeker! Hoogstwaarschijnlijk heb je al een WordPress website als je geïnteresseerd bent geraakt in deze webshop workshop. Alles wat je leert kun je gelijk toepassen op jouw bestaande domeinnaam.

Je krijgt in ieder geval altijd van ons een oefendomeinnaam waar je op kunt werken zodat je ook de ruimte hebt om dingen uit te proberen en te testen.

Ik heb een bedrijf en wil deze cursus aanbieden aan een groep werknemers, kan dat?

Absoluut. Jouw werknemers krijgen toegang tot het platform en kunnen gelijk de modules volgen. Daarnaast bieden we bedrijven de mogelijkheid om een eigen groep te hebben op het platform én kunnen we (digitale of op locatie) live sessies inplannen waarin jouw medewerkers vragen kunnen stellen aan onze expert. Vraag hier meer informatie aan.

Bij wie past deze workshop?

De workshop Een webshop bouwen met WooCommerce past bij jou als je:

– Al enige ervaring hebt in WordPress (je weet wat thema’s, plugins, berichten en pagina’s zijn).

– Je nog nooit een webshop hebt gebouwd maar dit wel graag wilt leren.

– Je WooCommerce toepast op je werk en alle functionaliteiten wilt ontdekken.

– Een (nieuwe) medewerker hebt en deze als inwerkprogramma wilt laten kennismaken met de functionaliteiten van jouw WooCommerce webshop.

– Je een website of webshop professional bent en wilt leren welke functionaliteiten en mogelijkheden er zijn binnen WooCommerce.

Als ik een vraag heb, aan wie kan ik die dan stellen?

Als je een vraag hebt kun je die op verschillende manieren stellen:

– Op het online platform. Jouw vraag wordt dan op werkdagen binnen 48 uur beantwoord.

– Tijdens een live sessie. Als je, je voor 7 mei 2021 inschrijft krijg je toegang tot deze live sessies.

– In de community: stel je vraag aan een mede-cursist en leer van elkaar!

Heb je een vraag vooraf? Stel deze dan via onderstaand formulier

Voor €249,00 (incl. BTW) leer jij hoe je een webshop kunt bouwen met WooCommerce.

Leuk om je te zien! Zoals je misschien weet, hebben we ook een workshop platform. Wil je daar inloggen? Klik dan op onderstaande button.