Online

Een online precense hebben is niet meer dan vanzelfsprekend. Het definieert een onderneming in één oogopslag: op een eigen domeinnaam en op social media.

Web design
Aan de hand van jouw wensen, gaan we aan de slag met een 2D voorstel van de website. Natuurlijk sluit dit perfect aan op de visuele merkidentiteit van jouw merk of onderneming. Tijdens dit design proces definiëren we gezamenlijk de hoeveelheid teksten per pagina en of er (aanvullend) beeld nodig is voor een professionele website.

Web development
Zodra het web design staat, is de stap naar web development een vanzelfsprekende. Bij raffine gaan we verder dan alleen de bouw. Zo houden we rekening met gewenste SEO termen, ontvang je een merkspecifieke instructie om de website zelf te onderhouden en kun je via ons een waterdicht privacy- en cookiebeleid opstellen.

Webshop development
Voor wie meer nodig heeft dan een website, ontwerpen en bouwen wij een webshop op maat. Ook helpen wij bij het ontwikkelen van passende productfotografie en copywriting.

Social media
Natuurlijk hoort het ontwerp van social media templates bij onze online services. Voor Instagram, LinkedIn en Facebook creëren wij handig te gebruiken templates zodat de profielen en posts van jouw merk consistent en herkenbaar zijn.

Previous
Next

Buro Zorro

Buro Zorro is hét buro voor futureproof strategie. Trendwatchers Jeanneke Scholtens en Kim Timmer bijten zich vast in trends en ontwikkelen toekomst- en marketingstrategieën om bedrijven en merken futureproof te maken. Een prachtig buro om web development voor te mogen doen. Bijzondere details: een Buro Zorro hover bij de Work items en de verschillende project templates die zelf onderhouden kunnen worden.

Previous
Next

Salsa Shop

Salsa Shop beheerst de flavour-driven Mexicaanse keuken tot in de puntjes. Niet voor niets hebben zij meer dan tien vestigingen verspreid over Nederland. En daar blijft het zeker niet bij. The sky is the limit! Naast dat we regelmatig langs gaan voor een heerlijke burrito, mochten we voor Salsa Shop de website ontwikkelen. Fantastisch om te doen want zodra je de home page opent, krijg je gelijk trek.

Previous
Next

Zevenhuis

Zevenhuis biedt ruimte van starters tot aan multinationals. Ondernemers die blij worden van groen kunnen bij Zevenhuis hun hart ophalen, want dat is precies waar deze bedrijfskavels door omringd worden. Wij mochten de nieuwe, responsive, multi language website ontwerpen en bouwen voor Zevenhuis. Daarnaast hebben we met Mapbox een interactieve kaart ingericht waarop per kavel te zien is, welke prijs per m² wordt gehanteerd.

Social

Instagram
LinkedIn

Company details

KvK 55358799
Sinds 2012

raffine

creatieve concepten
Proudly created by us

Privacybeleid

Best webhost ever

Whereabouts

Oudezijds Achterburgwal 188HS
1012 DX AMSTERDAM

Contact

info@raffine.nl
06 307 28 319