Online aanwezig zijn is niet langer een optie. Het is een must voor iedere onderneming. Of dit nu in de vorm van een website is, een leerplatform of een webshop: je kunt jouw product pas verkopen als het zichtbaar is. Wij ontwerpen en ontwikkelen jouw online uiting, helemaal op maat gemaakt.

online branding web design development

online

Brands made digital

Deze merken hebben wij een digitaal gezicht mogen geven. Variërend van het bouwen van een website tot het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop.

Visuele merkidentiteit Fief Macrander logo ontwerp design typografie fonts lettertypen branding

FIEF

Grafische vormgeving, visuele merkidentiteit, website design, website development www.fiefmacrander.com https://raffine.nl/wp-content/uploads/2021/05/FIEF_MOVE_LOGO_03.mp4 De opdracht

Bekijk meer
ME&MATS webshop design en ontwikkeling voor wholesale en consument

ME&MATS

raffine kreeg de opdracht om twee webshops te maken: voor de consument en voor de wholesale partners. Een uitdaging die wij graag aangingen!

Bekijk meer
Web development tablets Buro Zorro

Buro Zorro

In 2020 heeft het buro een webshop gelanceerd, waarin je producten van de toekomst kunt kopen, genaamd What’s in store for the future.

Bekijk meer
Website design voorbeeld iPad content creation

Salsa Shop

raffine verzorgde de website development waarmee de nieuwe visuele identiteit van Salsa Shop online tot leven kwam.

Bekijk meer
website design voorbeeld desktop

BioBlink

Het creatieve team van BioBlink had ons ingeschakeld om het website design online te bouwen. Binnen afzienbare tijd stonden alle pagina’s.

Bekijk meer
HouseHunter business cards graphic design grafisch ontwerp designbureau

HouseHunter

Een nieuw merk waar je bij kunt thuiskomen. Voor HouseHunter verzorgde raffine de gehele visuele identiteit inclusief merkuitingen.

Bekijk meer

Let us create your digital brand so you can run your business.

Ready to go Live?

Of je nu een website wilt bestaande uit een paar pagina’s die responsive is, of een webshop met alles erop en eraan: wij ontwerpen en bouwen het. Aan de hand van een duidelijke planning zetten wij jouw bedrijf Live.

Web design
Aan de hand van jouw wensen, gaan we aan de slag met een 2D voorstel van de website. Natuurlijk sluit dit perfect aan op de visuele merkidentiteit van jouw merk of onderneming. Tijdens dit design proces definiëren we gezamenlijk de hoeveelheid teksten per pagina en of er (aanvullend) beeld nodig is voor een professionele website.

Web development
Zodra het web design staat, is de stap naar web development een vanzelfsprekende. Bij raffine gaan we verder dan alleen de bouw. Zo houden we rekening met gewenste SEO termen, ontvang je een merkspecifieke instructie om de website zelf te onderhouden en kun je via ons een waterdicht privacy- en cookiebeleid opstellen.

Webshop design en development
Voor wie meer nodig heeft dan een website, ontwerpen en bouwen wij een webshop op maat. Ook helpen wij bij het ontwikkelen van passende productfotografie en copywriting.

Bouwen aan een mooie klantervaring
Belangrijk is dat jouw klant met plezier jouw product of dienst koopt in jouw webshop. Waar moet je rekening mee houden en wat zijn belangrijke voorwaarden voor een sterke webshop? Het team van raffine helpt je hierbij met praktische tips zodat we samen werken aan blije, terugkerende klanten. Daarnaast denken wij met je mee over passende integraties, zodat daarmee onnodig werk uit handen wordt genomen.

Daag ons uit
Geen opdracht is ons te gek en geen uitdaging te groot. Wil je een leerplatform maken dat er ook nog eens geweldig uitziet? Wij maken het! Wil je een database aanmaken waarin jouw websitebezoekers zoekopdrachten kunnen zoeken (en vinden)? Say no more!

Go social
Natuurlijk hoort het ontwerp van social media templates bij onze online services. Voor Instagram, LinkedIn en Facebook creëren wij handig te gebruiken templates zodat de profielen en posts van jouw merk consistent en herkenbaar zijn.

Wil jij jouw onderneming of merk een online gezicht geven? En wil je eventueel dat wij jouw website of webshop ontwerpen en/ of ontwikkelen? Vraag dan een vrijblijvend intake gesprek aan.

raffine – creatieve concepten | Website proudly created by us | Social Instagram, LinkedIn | Company details KvK 55358799, since 2012 | Read ons PrivacybeleidWhereabouts Ilperveldstraat 56, Amsterdam (alleen voor post) | Contact info@raffine.nl