Onderhoudscontract

Het afsluiten van een onderhoudscontract is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Waarom is het dan zo belangrijk om een contract af te sluiten? Om dit uit te kunnen leggen, nemen we even onze eigen websites als uitgangspunt. Iedere website die raffine maakt, wordt gebouwd door middel van het WordPress systeem. Dit systeem is continu in ontwikkeling waardoor er regelmatig updates zijn voor WordPress en de bijbehorende plugins en thema’s. Ook al zijn dit vaak kleine updates, toch kunnen deze van grote invloed zijn op de beveiliging van jouw website. Als deze updates niet gedaan worden, loopt je website risico om gehackt te worden.

TIJD

Niet iedere ondernemer heeft tijd om zijn of haar website bij te houden. Dat is logisch want als ondernemer komt er al genoeg werk op je af. raffine neemt graag dit werk uit handen zodat je zeker weet dat jouw website naar behoren blijft werken. Voor het onderhoud van jouw website (of deze door ons gemaakt is, of niet: dat maakt niet uit) kun je bij raffine nu een onderhoudscontract afsluiten.

WAT VALT ONDER DIT ONDERHOUDSCONTRACT?
  • Maandelijks uitvoeren van updates en upgrades van WordPress.
  • Het maandelijks uitvoeren van updates voor plugins en thema’s.
  • Maandelijks extra back-up maken van je complete website.
  • Beveiliging aanpassen indien nodig.
  • Één keer per maand verwijderen van spam.
  • Terugzetten van een back-up van je website, indien nodig.
  • WordPress ondersteuning: het beantwoorden van vragen of uitvoeren van kleine aanpassingen.

Een onderhoudscontract bij raffine is €60,00 per kwartaal exclusief 21% BTW. Het onderhoudscontract geldt voor één domeinnaam. De facturering van dit contract vindt per kwartaal plaats.

Interesse of meer vragen? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.