Website development

BioBlink

website design voorbeeld desktop
website design content creation

De opdracht – Eigenlijk had BioBlink alles al helemaal voor elkaar: de identiteit, een mooi website design en energie om hiermee aan de slag te gaan. Maar zonder website development, komt je website natuurlijk niet tot leven. Daarom heeft het creatieve team van BioBlink ons ingeschakeld: om het website design online te bouwen. Binnen korte tijd stonden alle pagina’s, inclusief responsive design en kon de website gelanceerd worden.

Over – BioBlink heeft ruim 12 jaar ervaring op het gebied van duurzaam schoonmaken. Ze zijn een expert in hun vakgebied en geven jouw werkplek letterlijk een upgrade door mens en natuur voorop te stellen.

"Femmie heeft het uitstekend gedaan. Met haar gevoel voor nieuwe typografie slaat ze de spijker op zijn kop. Ik zou haar zo opnieuw inhuren."

- JEANNEKE SCHOLTENS

website design content creation

Ga met je muis / vinger op onderstaande afbeelding staan om te scrollen.

website design voorbeeld iPad

Functionaliteiten – De website van BioBlink is rechttoe rechtaan. En zo zijn ook de pagina’s opgebouwd. Een paar functionaliteiten geven de website wat extra body. Zo is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en wordt er automatisch een mail verstuurd zodra zich iemand heeft ingeschreven. Een blog met eigen template is aangemaakt en er is een contactformulier ontwikkeld waardoor je eenvoudig contact kunt opnemen met het team. 

Creatief team – creative direction: Maria Visser, photgraphy: Marjolein van Damme, strategy Rosa Hoynck van Papendrecht, visual identity: Roos Bulder, web development: raffine.

 

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart

Social media – De website heeft een agenda en een contactformulier waarin zowel hosts als mensen die willen meedoen zich kunnen opgeven. Tafelgenoten template dat door raffine is ontworpen.

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
Wil jij ook een (nieuwe) website? En zou je willen weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend intake gesprek aan.