Webshop design, website development, webshop development

Buro Zorro

Web development tablets Buro Zorro
website design content creation

De opdracht – raffine heeft al veel mooie opdrachten mogen invullen voor Buro Zorro. In 2020 heeft het buro een webshop gelanceerd, waarin je producten van de toekomst kunt kopen, genaamd What’s in store for the future. Het ontwerp en de ontwikkeling mochten wij realiseren in samenwerking met conceptueel maker Anne Abdoel die onder andere het beeld voor de webshop heeft uitgedacht. Heb jij zin in een potje Cry cream of de Lust bomb? Als je meer zin hebt om te ontdekken wat de toekomst van genot is, kijk dan vooral op de pagina Pleasure Please. Ook deze pagina is ontworpen door raffine en is bedoeld om meer aandacht te focussen op de webinar die je kunt volgen over de toekomst van genot.

Over – Buro Zorro is het buro voor de toekomst. Wil je als bedrijf inspelen op scenario’s die in de toekomst liggen? De trendwatchers van het Buro Zorro gaan voor jou op toekomstexpeditie om trends te signaleren, scenario’s uit te denken en een merkstrategie te formuleren die bij de toekomst past.

"Femmie heeft het uitstekend gedaan. Met haar gevoel voor nieuwe typografie slaat ze de spijker op zijn kop. Ik zou haar zo opnieuw inhuren."

- JEANNEKE SCHOLTENS

Ga met je muis / vinger op onderstaande afbeelding staan om te scrollen.

website design content creation

De website – De website van Buro Zorro kent vele facetten maar het belangrijkste dat getoond wordt, zijn de lezingen en workshops die Buro Zorro biedt. Op de work pagina kun je eenvoudig tussen de vijf diensten van Buro Zorro navigeren. Door een dienst te selecteren, komen de projecten tevoorschijn die binnen die dienst vallen. Prettig navigeren dus. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van drie type portfolio pagina’s waarvoor templates zijn gemaakt. Het template bij Pleasure Please is meer sales georiënteerd. De templates bij de andere projecten zijn iets meer statisch. Verder is de website responsive en heeft de website een custom contactformulier waardoor je eenvoudig met Buro Zorro kan opnemen.

Ga met je muis / vinger op onderstaande afbeelding staan om te scrollen.

webshop design voorbeeld iPad

De webshop – De webshop van What’s in store for the future is in het Nederlands en Engels beschikbaar. Hierdoor wordt zowel de nationale als internationale klant bediend. De navigatie is uniek en linkt verder niet naar de diensten van Buro Zorro, zodat je eenvoudig binnen de webshop blijft. De webshop is gekoppeld aan Mollie waardoor je als klant ruime keuze hebt in betaalmogelijkheden. Alle items zijn uniek in de webshop. Sommige producten kun je daadwerkelijk bestellen, een ander product is gratis en weer een ander product kun je aanvragen door middel van een e-mail. Al deze typen zijn door raffine in werking gezet.

Ga met je muis / vinger op onderstaande afbeelding staan om te scrollen.

Dutch Design Week – Als kers op de taart had What’s in store for the future (de webshop met toekomstproducten) digitaal geëxposeerd tijdens de online Dutch Design Week. Een hele mooie prestatie waarbij bezoekers interactief kennis konden maken met de producten.

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart

Social media – De website heeft een agenda en een contactformulier waarin zowel hosts als mensen die willen meedoen zich kunnen opgeven. Tafelgenoten template dat door raffine is ontworpen.

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
Wil jij dat wij jouw webshop bouwen? Of wil je jouw webshop vernieuwen? Vraag dan vrijblijvend een intake gesprek aan.