Visuele merkidentiteit, website design, website development

HouseHunter

HouseHunter business cards graphic design grafisch ontwerp designbureau
HouseHunter Amsterdam

De opdracht – HouseHunter is een onderneming die een last uit handen neemt: namelijk de onmogelijke opgave om een huurhuis te vinden in of rondom Amsterdam. Aan de andere kant bieden zij verhuurders de mogelijkheid om het gehele aanhuurproces over te nemen, inclusief sleuteloverdracht en hulp bij ongemakken. Het belangrijkste gevoel dat het merk uit wil stralen? Een moderne Amsterdamse sfeer waarbij je als kijker je comfortabel voelt. Cosy but classy. Daarnaast moeten de merkuitingen bij twee doelgroepen passen: de huurder én de verhuurder. 

Over – HouseHunter helpt je bij de aan- en verhuur van een woning. Of je nu op zoek bent naar een fijne plek in Amsterdam of als je op zoek bent naar een betrouwbare verhuurmakelaar: bij HouseHunter zit je goed.

Kleur en logo – De kleuren stralen datgene uit wat HouseHunter voor ogen heeft: cosy but classy. Ze refereren naar de elementen waarmee de gemiddelde Nederlandse woonkamer is ingericht: neutralen voor op de muur, camel- en rozetinten voor stoffen en hout en de groentinten verwijzen naar het gebruik van kamerplanten. Het logo heeft een schuine ‘speer’ om het hunt element van het merk te benadrukken.

HouseHunter logo design door raffine creatieve concepten merkidentiteit

"Femmie heeft het uitstekend gedaan. Met haar gevoel voor nieuwe typografie slaat ze de spijker op zijn kop. Ik zou haar zo opnieuw inhuren."

- JEANNEKE SCHOLTENS

HouseHunter Amsterdam - website design website ontwikkeling development

Ga met je muis / vinger op onderstaande afbeelding staan om te scrollen.

HouseHunter Amsterdam - website design website ontwikkeling development

Functionaliteiten – Niets is zo ongemakkelijk als een heel woningaanbod moeten doorspitten om de ideale woning te kunnen vinden. Voor deze website hebben we extra velden aangemaakt waarbij kenmerken worden ingegeven over de woningen. Deze kunnen weer verwerkt worden in een filter zodat de bezoeker gemakkelijk een woning kan vinden. Problem solved! De website heeft daarnaast twee formulieren waarbij je:
– Je kunt inschrijven als woningzoekende.
– Je kunt inschrijven als verhuurder.
Beide formulieren komen in pop-up naar voren. Het design van de website is speciaal voor HouseHunter gemaakt.

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart

Social media – De website heeft een agenda en een contactformulier waarin zowel hosts als mensen die willen meedoen zich kunnen opgeven. Tafelgenoten template dat door raffine is ontworpen.

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
Heb jij ook een mooi merk? En wil je dat wij jouw merk visualiseren? Vraag dan vrijblijvend een intake gesprek aan.