Website development

Salsa Shop

Website design voorbeeld iPad content creation
Salsashop_10207@0.33x

De opdracht – Samen met een team ongelofelijk leuke creatives (Hi Sarah Meers en Eva van Keijsteren) mocht raffine aan de slag voor Salsa Shop. De opdracht: website development en ervoor zorgen dat de nieuwe visuele identiteit van Salsa Shop online tot leven komt. Voor zo’n fantastisch mooi merk als Salsa Shop lieten we dat ons geen tweede keer zeggen. Een absoluut (Mexicaans) feestje om aan te werken met spetterende beelden die ervoor zorgden dat we de werkdag soms afsloten met – jawel – een Mexican feast.

Over – Salsa Shop beheerst de flavour-driven Mexicaanse keuken tot in de puntjes. Niet voor niets hebben zij meer dan tien vestigingen verspreid over Nederland. En daar blijft het zeker niet bij. The sky is the limit! Salsa Shop kan jouw honger naar burrito’s, taco’s en nog veel meer stillen. Dus haal af, bestel of loop binnen om jouw honger te stillen.

"Femmie heeft het uitstekend gedaan. Met haar gevoel voor nieuwe typografie slaat ze de spijker op zijn kop. Ik zou haar zo opnieuw inhuren."

- JEANNEKE SCHOLTENS

Voorbeeld website design desktop

Ga met je muis / vinger op onderstaande afbeelding staan om te scrollen.

Google Maps custom web development

Functionaliteiten – Naast standaard functionaliteiten aan de website (zoals een contactformulier en responsive opmaak), werkten we ook aan een ‘eigen’ Salsa Shop kaart. Hierop kun je de locaties van alle Shops zien, aanklikken en er vervolgens naartoe navigeren. Een extraatje, om het de bezoekers van de Shops gemakkelijk te maken. Nog meer leuks aan deze website vind je bij de salsa slider, waar je speels door de salsa’s heen kunt scrollen.

Beeld door Frank Brandwijk

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart

Social media – De website heeft een agenda en een contactformulier waarin zowel hosts als mensen die willen meedoen zich kunnen opgeven. Tafelgenoten template dat door raffine is ontworpen.

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
Wil jij ook een (nieuwe) website? En zou je willen weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend intake gesprek aan.