Grafische vormgeving, website design, website development

Tafelgenoten

Tafelgenoten website design WordPress design webdesigner in Amsterdam
Tafelgenoten mood image beeldtaal art direction

De opdracht – Tafelgenoten is een initiatief van Jeanneke Scholtens waarin de smakelijke combinatie van een goed gesprek en een uitgebreide lunch wordt gecombineerd. Volgens een vast recept. Aan ons de opdracht om dit heerlijke idee te vertalen naar een website waar toekomstige tafelgenoten zich kunnen inlezen en inschrijven. De vereisten voor de stijl en vormgeving waren duidelijk: het moest toegankelijk zijn, het filosofische karakter benadrukken en er mocht gebruik gemaakt worden van sierlijke letters en eventueel iconen.

Over – Tafelgenoten nodigt je uit voor een lunch of brunch die je aan het denken zet. Want eten verbindt én stimuleert je brein. Een prima voedingsbodem dus voor een middag filosoferen met anderen.

Typografie – De website is opgebouwd uit drie verschillende lettertypen. De titel fonts benadrukken het filosofische karakter van de lunches. De bodytekst is de rustige tegenhanger van de titels en benadrukt de moderne gesprekken die Tafelgenoten op gang brengt.

Tafelgenoten lettertypen visuele merkidentiteit

"Al wil je snel mooi resultaat en een hoge mate van dienstverlening, vraag dan Femmie van raffine om je te helpen. Femmie heeft Tafelgenoten een gezicht en functionaliteit gegeven die helder, fris en prachtig is. "

- JEANNEKE SCHOLTENS

Ga met je muis / vinger op onderstaande afbeelding staan om te scrollen.

Tafelgenoten website design WordPress design webdesigner in Amsterdam

Functionaliteiten – De website heeft een agenda en een contactformulier waarin zowel hosts als mensen die willen meedoen zich kunnen opgeven. De website is gekoppeld aan Google Analytics, heeft de basisinstellingen voor SEO en heeft een eigen Tafelgenoten template dat door raffine is ontworpen.

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart

Social media – De website heeft een agenda en een contactformulier waarin zowel hosts als mensen die willen meedoen zich kunnen opgeven. Tafelgenoten template dat door raffine is ontworpen.

FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
FROM HERE ansichtkaart
Heb jij ook een mooi merk? En wil je dat wij jouw merk visualiseren? Vraag dan vrijblijvend een intake gesprek aan.