raffine

Femmie Mulder raffine

"Verfijndheid en finesse: dat is de belangrijkste invalshoek van raffine. Met oog voor detail nemen wij jouw onderneming onder de loep en creëren wij die passende visuele merkidentiteit, de perfecte webshop of de cursus om jezelf in het middelpunt te zetten."

Femmie · Eigenaar & brand creative · mail Femmie

raffine
Geeft merken een visuele identiteit door mee te denken, uit te dagen en te visualiseren. Op professionele en eigenzinnige wijze laten wij jouw merkidentiteit spreken.

raffine creëert merken op vijf verschillende manieren.
Door vorm te geven op alles wat maar bedrukt kan worden. Door online een website of webshop te ontwerpen, te ontwikkelen en mee te denken over de insteek van jouw social media, zodat jouw klanten terugkerende bezoekers worden. Door te schrijven in de juiste tone of voice. Door een winkelconcept neer te zetten met gevoel voor format en visual merchandising. En door workshops te geven waarin je leert jezelf of jouw merk goed te communiceren.

Wij worden graag uitgedaagd door uiteenlopende opdrachtgevers die onze horizon verbreden. Hieronder vallen onder andere gevestigde namen als HEMA en Salsa Shop en creatieve ondernemers als Buro Zorro en Beauty Royale.

Met ongelofelijk veel plezier werkt raffine samen met vakkundige experts: van webmasters tot native speakers en van juristen tot content creators. Zo zetten wij ijzersterke merken neer.

We'd love to meet talk to mail with you

raffine – creatieve concepten | Website proudly created by us | Social Instagram, LinkedIn | Company details KvK 55358799, since 2012 | Read ons PrivacybeleidWhereabouts Ilperveldstraat 56, Amsterdam (alleen voor post) | Contact info@raffine.nl