Femmie Mulder raffine
Femmie

Eigenaar & brand creative  ·  mail Femmie

“Kort na mijn studie Fashion & Branding aan het AMFI, besloot ik raffine op te richten. Hier heb ik de afgelopen 7 jaar mijn passie voor merken en communicatie kunnen ontwikkelen om te komen tot 5 ways of building brands: design, online, writing, retail en workshops.”

raffine
Geeft merken een visuele identiteit door mee te denken, uit te dagen en te visualiseren. Op professionele en eigenzinnige wijze laten wij jouw merkidentiteit spreken.

raffine creëert merken op vijf verschillende manieren.
Door vorm te geven op alles wat maar bedrukt kan worden. Door online een website of webshop te ontwerpen, te ontwikkelen en mee te denken over de insteek van jouw social media, zodat jouw klanten terugkerende bezoekers worden. Door te schrijven in de juiste tone of voice. Door een winkelconcept neer te zetten met gevoel voor format en visual merchandising. En door workshops te geven waarin je leert jezelf of jouw merk goed te communiceren.

Wij worden graag uitgedaagd door uiteenlopende opdrachtgevers die onze horizon verbreden. Hieronder vallen onder andere gevestigde namen als HEMA en Salsa Shop en creatieve ondernemers als Buro Zorro en Beauty Royale.

Met ongelofelijk veel plezier werkt raffine samen met vakkundige experts: van webmasters tot native speakers en van juristen tot content creators. Zo zetten wij ijzersterke merken neer.

We'd love to you

Social

Instagram
LinkedIn

Company details

KvK 55358799
Sinds 2012

raffine

creatieve concepten
Proudly created by us

Privacybeleid

Best webhost ever

Whereabouts

Oudezijds Achterburgwal 188HS
1012 DX AMSTERDAM

Contact

info@raffine.nl
06 307 28 319