retail branding

Jouw retail concept is in ervaren handen op het gebied van visual merchandising, space management, formule ondersteuning en productcommunicatie.

Space planning

Het fundament van artikelpresentatie in een winkel en een prachtige leidraad voor winkelpersoneel en distributiecentra. Met onze ervaring in zowel JDA Space Planning als Data Manager kunnen wij jouw retailconcept instore visualiseren. Op detacheerbasis kunnen wij helpen en versterken bij de creatie van planogrammen, segmenten en fixtures, het opleiden van shelf planners en ondersteunen en uitvoeren van verschillende handelingen in Data Manager.

Formule ondersteuning

Is er een nieuw concept dat geïmplementeerd moet worden in meerdere filialen? Of wil je een strategie testen in een pilot filiaal? raffine helpt hier graag bij. Wij ondersteunen jouw formule of format afdeling bij de creatie van vlekkenplannen, het indelen van segmenten op winkelniveau en het ontwikkelen van een nieuwe formule.

Visual merchandising

Bij de overgang naar een nieuwe formule of winkelconcept, is er soms behoefte aan extra handen om de ombouw binnen gestelde deadlines in filialen te realiseren. Wij zijn in heel Europa inzetbaar om in winkels een visual merchandising concept tot leven te laten komen. Van de opbouw van segmenten / meters tot het aansturen en coördineren van werkzaamheden van een klein team.

Productcommunicatie

Heb je een andere, urgente vraag of het gebied van product- of formulecommunicatie? Wij gaan graag de uitdaging aan en denken mee en komen met een passende manier waarop we kunnen ondersteunen. Met een ruime zes jaar aan ervaring in de retail, in combinatie met onze kennis en ervaring op het gebied van branding, is er altijd een manier waarop wij kunnen ondersteunen.

raffine – creatieve concepten | Website proudly created by us | Social Instagram, LinkedIn | Company details KvK 55358799, since 2012 | Read ons PrivacybeleidWhereabouts Ilperveldstraat 56, Amsterdam (alleen voor post) | Contact info@raffine.nl